Reviews

Amanda – La Femmes (Amersfoort) – Citygirl.nl

Amanda stond al heel lang op mijn wishlist. Ik had haar profiel gespot op Kinky en haar foto’s en omschrijving hadden mij enorm nieuwsgierig gemaakt. Deze dame straalt een en al klasse uit. Vervolgens een kijkje genomen op haar persoonlijke website, waardoor mijn verlangen naar haar alleen maar sterker werd. Haar mobiele nummer opgeslagen en de dagelijkse posts die zij doet via WA (statusupdates) zijn triggerend en inspirerend, een mooie start van je dag.

Amanda biedt massages aan, waarbij ze de belofte doet dat je orgasme intenser is dan bij vanilla sex. Maar ze biedt ook BDSM-massages aan en bij die combinatie gaan al mijn alarmbellen af. Want ‘massages’ en ‘bdsm’ zijn mijn favoriete hobby’s. Solo hebben ik nu een aantal dames die meer dan bekwaam masseren en een aantal vakbekwame meesteressen. Maar de combi is tot nu toe teleurstellend geweest. Want ongeacht een aantal overlappingen, zijn de energiestromen aangaande massage en BDSM volledig anders. Voor een ervaren BDSM-wandelaar zijn dan de veertjes, blinddoek, het vastbinden en een eventuele analplay bij een masseuse van het niveau van verhoogde amusementswaarde.

Maar goed, voor een eerste afspraak en ook kijken of er een klik of chemie is, heb ik met Amanda via WA (gaat heel gemakkelijk) een afspraak gemaakt voor 1u body-to-body massage in Amersfoort. Zij heeft hier af en toe haar locatie bij La Femmes. Het huis beschikt over prima massagekamers met goede douchevoorzieningen. De eigenaresse vertelde me dat er ook plannen zijn voor bdsm-kamers.

De eerste begroeting met Amanda was direct plezierig. Ze straalt vrouwelijkheid uit, is zeer bewust van haar mooie voorkomen en daarmee komt ze heel zelfverzekerd over.
Ze droeg een mooie zwarte jurk en schoenen met een hak, hetgeen haar uitstraling (en de belofte) versterkt. Op de kamer de zakelijke afspraken en een kort gesprek over wensen, hetgeen overging op een wederzijdse persoonlijke kennismaking. Al pratende de inloopdouche in, waarbij Amanda je heerlijk inzeept en afspoelt. Ik vind dit ook een extra pluspunt bij professionele masseuses.
Vervolgens mocht ik lekker op mijn buik op het bed gaan liggen, waarna Amanda met de massage begon. Zij weet hoe ze een multi-sensitieve ervaring kan creƫren: goede muziek om in kadans te komen; de geur en gevoel van de warme olie over je lichaam laten glijden; magische vingers die de ervaring van tast in je brein branden. Lichte aanrakingen gaan over in vloeiende bewegingen; opeens een heerlijk erotische aanraking in je nek en nabij je oor, waardoor je kippenvel krijgt en een diep verlangen; opgevolgd door stevige handen die je rug masseren. Je doet je ogen dicht en zweeft even heerlijk weg. En terwijl je zweeft, krijg je de vraag om je om te draaien en op je rug te gaan liggen.

Opnieuw vloeit de warme olie over je lichaam, maar nu nabij de erogene zone waarna een hand een kennismaking maakt met je grote vriend. Het resulteert in nieuwe energiestromen, die door je lichaam vloeien. Amanda begint met een rustige opbouw. Liefdevolle aanrakingen met haar handen; haar billen die over je buik glijden en haar borsten die rollen over je borstkast. Ze speelt met je! De combi van zien en voelen bouwt op in een krachtige mindgame. Alles wordt in je hoofd krachtiger en versterkt de hunkering in je lichaam. Amanda bouwt op, zwelt aan, prikkelt diepgaander. Ze zit achterstevoren op je waarbij beweging en gevoel sterker zijn in vergelijking met een reverse cowgirl; vervolgens zit ze tussen je benen op een wijze nagenoeg vergelijkbaar met cameltoe. Amanda weet wat ze doet, hoe ze het moet doen en zorgt ervoor dat jij je durft te laten gaan. Wat begon als een lichte deining is nu opgebouwd naar een enorm diep kolkende tinteling. Een mix van overgave en drang van lust. Het hoofd respecteert de regels van de wetten van massage; maar je hart schreeuwt om toe te geven aan je oerverlangens en deze prachtige dame passioneel te nemen. Het mannelijke lava vloeit door je lichaam en Amanda zorgt ervoor dat de eruptie in alle hevigheid kan gewaarworden. En daarmee doet ze haar belofte meer dan eer aan. Dit orgasme is krachtiger en intenser dan vanilla sex.

Kortom: de Amanda die masseert is een top vakvrouw. Deze heerlijke ervaring plus het feit dat ze steeds zichtbaarder het domein van BDSM aan het opgaan is, betekent dat ik ‘next time’ een kinky sessie ga boeken.

https://www.citygirl.nl/

Amanda heeft een 3-tal niveaus: 1) Massage (zie bovenstaande review), 2) Massage icm BDSM en 3) BDSM.
Aangezien Level 1 meer dan goed bevallen was en Amanda teasende foto’s had t.a.v. BDSM, was ik meer naar nieuwsgierig naar een massage met BDSM-aspecten, haar zogenaamde Kinky Massage.
Ik heb dit eerder geprobeerd bij andere masseuses, maar dat kwam niet verder dan blinddoeken, vastbinden, een beetje teasen en prostaatmassage. Voor een fervent BDSM-ganger leuk, maar niet echt WoW.
De locatie voor deze sessie was wederom La Femmes in Amersfoort, waarbij de kamers perfect zijn voor massages; maar niet voor het betere BDSM-werk. Okay, met dit kader heb je hopelijk een beetje een beeld.

Ik werd beneden opgehaald door Amanda. De dame is beeldschoon, al 10 jaar in het vak en weet dus hoe je het spel kunt spelen, waarbij een groot deel van de ervaring een stuk mindplay is.
Dus de first impression vormt de basis voor de belofte. Amanda droeg een sierlijke zwarte jurk en daaronder zwarte hoge hakken. De jurk accentueert haar fraaie figuur en doordat ook delen bloot zichtbaar zijn, straalt ze vanaf de eerste seconde begeerlijke vrouwelijkheid. De weg naar de kamer, haar volgend op de trap, werkt als een magneet. Als een soort puppy loop je gehypnotiseerd achter haar aan. Waarna ze in de kamer met haar glimlach en zwoele stem je uitkleedt, om je heen loopt en met haar subtiele aanrakingen je in een emotionele extase brengt. Ze pakt een lang touw en bindt mijn dikke vriend met z’n twee buddy’s stevig vast, trekt het touw over mijn hoofd en onder mijn armen door en vervolgens trekt ze het geheel strak aan; waardoor het als een paal boven water staat wie hier de touwtjes in handen heeft. Dieprode glanzende nagels gaan tergend langzaam over de kop van mijn vriend, terwijl Amanda in mijn oor bijt en fluistert dat ik haar toy ben. Een opdracht die ik met genoegen wil vervullen.

De volgende opdracht is dat ik op mijn buik op het bed moet gaan liggen. Amanda start een spel waarin inderdaad BDSM-elementen en massage elkaar in vloeiende bewegingen afwisselen. Om mijn positie te duiden, voel ik krachtig een pinwheel op het vlees van mijn rug geduwd, waarna zij het langzaam naar mijn rechtervoet dirigeert, met een venijnig accent in de knieholte. Dat was rechts. Dus een 2de beweging richting linkerflank, waarna een 3de via de bilnaad naar de onderzijde van mijn buddy’s. Ik mag me omdraaien en deze ‘meesteres’ gaat boven mij staan en laat haar zwarte jurk op mijn gezicht neerdalen zodat het volledige zicht mij wordt ontnomen. Het eerstvolgende wat ik mag ervaren is een ballgag en het vastbinden van mijn armen aan het bed. Amanda voert het spel op met gebruik van kettingen en nagels; afgewisseld met aanrakingen en warme massageolie. Waar ik eerst voel hoe ze -voor eigen genot- haar vrouwelijkheid over mijn mannelijkheid laten glijden en de olie het erotische aspect verhoogt; voel ik het volgende moment stroomstoten van haar nieuwste elektro wand. Machteloos moet ik haar ‘wil’ volgen, zoals een stuurloos schip op de golven van de zee. Waar de ene golf, een golf van genot is; is de volgende golf er een met de grilligheid van het diepdonkere uit haar sinistere brein. Mijn zicht wordt vrijgemaakt, maar de polsen en ballgag blijven waar ze zijn. Ik kan haar niet aanraken en uit mijn mond komen alleen onherkenbare oergeluiden. Het laatste deel is ingezet. Amanda pakt haar favoriete speeltje, een soort Hitachi Magic Wand vibrator. Ik moet toezien hoe ze dit krachtige apparaat tegen haar onderlichaam aandrukt en hoe zij hierop reageert. De energie die ze uitstraalt is krachtig en lustopwekkend. Ze ziet mijn blik en zakt langzaam naar mijn jongeheer die glanzend toekijkt en dan zijn wij beiden alleen nog gescheiden door een vibrerende bol die ons beiden in een verhoogde staat van extase brengt. Amanda ziet hoe ik op haar reageer. Het liefste wil ik de gag uitspuwen en haar toeschreeuwen dat zij mij moet nemen voor haar ultieme genot; maar ze leest mijn mind en verlost mij van miljarden jongelingen.

Tot slot mag ik nog even lekker op mijn buik liggen en verwent Amanda mij nog met een heerlijke warme oliemassage om uiteindelijk na een heerlijke douche te vertrekken.
Kortom: ook level 2 is geslaagd en Amanda is de eerste dame die de vaardigheid bezit om massage en BDSM in een zeer eigen stijl te vertalen naar een zeer aangename sessie. Heerlijk!