Massages

De onderstaande massages bied ik aan voor mannen, vrouwen en stellen.

BODY TO BODY MASSAGE

Body to body massage is een zeer sensuele massage, met warme olie, waarbij ik mijn handen en hele lichaam gebruik om jou te masseren. Met mijn zachte rondingen glij ik over je lichaam heen, wat zorgt voor intense ontspanning en puur genot.

Ik bouw de spanning steeds meer op en breng je in volledige extase, zodat je alles om je heen vergeet en puur van het moment geniet…

KINKY MASSAGE/FETISJ (SOFT SM)

Wil je door Meesters Amanda onder handen genomen worden? Bij een Kinky/SM/Fetisj massage wordt aanraking en massage met dominantie gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan geblinddoekt starten, vastgebonden worden, gebruik van zweepjes, pinwheels enz. Of misschien heb je een fetisj. Ik kan je bijvoorbeeld masseren met mijn voeten, of een spannend pakje aantrekken….

Wil je het nog spannender? Dan is een duo kinky massage mogelijk. Twee dominante dames die jou graag onder handen nemen…

NURU MASSAGE

Nuru massage is een Japanse massage techniek. Nuru gel is een geheel reukloze massage gel die door de warmte van twee lichamen samen smelt tot een zijde zachte emulsie. Je zult continue de vloeiende bewegingen van mijn mooie rondingen over je geen voelen glijden, wat zorgt voor een uiterst opwindend avontuur…Nuru gel is gladder dan olie en gemaakt op basis van zeewier extract. Zeewier reinigt en ontgiftigd. De huid absorbeert de Nuru mineralen hersteld en geeft het vitaliteit.

MASSAGE VOOR STELLEN

De erotische massage voor stellen is een grensverleggende ervaring. Terwijl je zelf geniet, zie je ook je partner opgaan in extase. Samen genieten, maar op een hele andere verassende erotische manier. Een boost voor jullie relatie en iets om later nog over te fantaseren samen…
Ik masseer jullie alleen (trio massage) of samen met een andere masseuse of masseur, wat jullie zelf fijn vinden. Ik werk uitsluitend samen met professionele masseurs en masseuses met veel ervaring.

Stellen massage begint met een heerlijke drankje…

4 HANDEN MASSAGE

Voel je als een Koning met 2 heerlijke masseuses die je van top tot teen verwennen. 4 handen, 4 borsten, 2 mooie lichamen die over je heen kronkelen. Je weet niet wat je overkomt….
Boek mij samen met een van mijn knappe vriendinnen die allemaal geweldige masseuses zijn.

HOE ZIET EEN MASSAGE SESSIE ERUIT?

Je wordt netjes en discreet ontvangen door de gastvrouw in de mooie high end salon La Femme in Amersfoort. Op het moment dat je binnen komt is er niemand anders in de lounge behalve jij en de gastvrouw.
Ik haal jou op in de lounge en op de kamer aangekomen kleed ik je langzaam uit, kleed je mij uit en gaan we heerlijk samen douchen. Daarna mag je je helemaal overgeven aan de massage, op het comfortabele lounge bed. Ik gebruik warme massageolie op waterbasis en van hoge kwaliteit. Na de massage nog even lekker bijkomen met een drankje en daarna was ik onder de douche alle olie van je af. De massageolie is geurloos en op waterbasis, dus makkelijk afwasbaar, ook de douchegel is geurloos.

Liever op een ander locatie bijvoorbeeld het hotel waar je verblijft of bij jou thuis? Dan kom ik naar jou toe. Ik hanteer dan een ander tarief. 

Ik bied massages met handmatig hoogtepunt. Zoenen, intiem of oraal is niet mogelijk! Je mag mij wel aanraken, op een respectvolle, rustige manier.