Lingam Massage

Lingam massage is een tantrische massagetechniek voor het ontwaken en eren van mannelijke creatieve energie en om een ​​man bewust, liefdevol contact te laten maken met zijn eigen mannelijkheid –

Het stelt mannen in staat om hun ervaring van opwinding en sensualiteit uit te breiden en te verdiepen.

Diepe ontspanning is belangrijk voor een sterke en langdurige erectie. Lingam verbindt je met de dynamische kracht, terwijl de prostaat verbonden is met je ontvankelijke kant.

Lingam is het Sanskrietwoord voor het mannelijke voortplantingsorgaan, de penis. In India wordt de lingam vereerd als een uitdrukking van Shiva’s helderheid, als symbool van het fijne zwaard dat onderscheid maakt tussen waarheid en onwaarheid. Het doel van een lingam massage is om een ​​man bewust, liefdevol contact te geven met zijn eigen mannelijkheid. Westerse culturele verwachtingen rond seksuele “prestaties” hebben voor veel mannen seksuele problemen veroorzaakt, waaronder erectiestoornissen en voortijdige zaadlozing.

Door liefdevolle aanraking zorgt lingam-massage voor de diepe ontspanning die een aanhoudende erectie ondersteunt, waardoor een man in contact komt met minder bekende aspecten van zijn seksualiteit, waaronder de energetische reacties van zijn perineum, prostaatklier en anus.

Lingam-massage is niet zomaar een hands-on techniek, maar omvat de bewuste richting van energie door het hele lichaam. Het stelt mannen in staat om van langere, diepere orgasmes te genieten en leert taoïstische en tantrische praktijken om seksuele energie te behouden. Na verloop van tijd, naarmate zijn bewustzijn zich verdiept, geven deze praktijken een man volledige controle over zijn ejaculatie.